Esport Fitness

7.3.2018 - Esport Fitness

Showtanssikurssi 7-9 v. lapsille

Tule tanssimaan tämän päivän hittibiisien tahtiin ja kuvittele hetken aikaa olevasi showtähti! Showtanssi pitää sisällään eri tanssilajeja, kuten esimerkiksi hiphoppia, jazztanssia ja musiikkivideoilta tuttuja tanssityylejä. Showtanssi on innostavan energistä, jossa jokaisella tunnilla voi kokea tanssin riemua ja olla hetken aikaa musikaaliesityksen tähti.

Tanssikurssi pidetään keskiviikkoisin 4.4.–23.5. (yht. 8 krt) klo 16.45–17.30 Esport Arenalla, Arena-salissa. Kurssi huipentuu viimeisen kerran esitystuntiin, jolloin vanhemmat pääsevät katsomaan minkälaisia tansseja lapset ovat opetelleet kurssin aikana.

SUPERETU VANEHMMILLE: Esport kannustaa samalla myös vanhempia liikkumaan tarjoten yhdelle vanhemmalle vapaan pääsyn Esport Arenan 400 metrin sisäjuoksuradalle tai kuntosalille tanssitunnin ajaksi koko kurssin ajan.

Kurssin hinta: 135 €
Esportin jäsenten lapsille ja Esportin Iltapäiväkerhon lapsille kurssin etuhinta on 95 €

Opettaja: Anu Raita

Opettajana toimii Anu Raita, joka on opettanut tanssia jo vuodesta 1997 pääsääntöisesti 3-15–vuotiaille lapsille ja nuorille. Tanssijan työtä Anu on tehnyt StepUp Dancers ryhmässä vuosina 1994–2007 sekä esiintynyt eri teattereissa tanssijana/näyttelijänä vuosina 1994–2004. Vuonna 2010 Anu perusti oman yrityksen ja toimii omassa Pilates Ateljéssa Espoossa Pilates-ohjaajana sekä on uuden lajin GYROTONIC® ja GYROKINESIS® esiintuoja Suomessa.

Ilmoittaudu mukaan täällä.