19.6.2017 -

Lopputestit

Noniin, reilu viikko sitten saatiin Esport challenge päätökseen lopputestien myötä. Eniten jännitin lopputesteissä bodyscania. Kuten jo tiesin ennen challengen loppumista en siihen alkuperäiseen painotavoitteeseen päässyt. Kiloja lähti challengen aikana 4. Vyötäröltä lähti senttejä 5,6 ja jaloista ja käsistä reilu 3 cm. Olen tuloksiin ihan tyytyväinen ja tästä sain lisää motivaatio kiristää tahtia ja tiputtaa loput kilot pois. Tavoitteenani olisi saada 15 kg pois loppuvuoteen mennessä. Ja onneksi sitä ei tarvitse yksin tehdä, vaan Antti on menossa mukana 

Lihaskuntotestissä tulokseni paranivat alkutesteistä. Testeissä tehtiin vatsat, selät ja kyykky aikaa oli 30 sek ja näiden lisäksi pystypunnerrus, joita tehtiin niin kauan kuin jaksettiin. Lihaskuntotestin jälkeen oli polkupyörä-ergometritesti. Tulosten mukaan peruskuntoni on edelleen tyydyttävä, mutta se oli kuitenkin parantunut alkutesteistä. Joten jatkamme Antin kanssa peruskuntoni parantamista.
Nyt kesä "huilataan" ja syksyllä vedetään taas täysiä. Haluan kiittää muita challengelaisia keväästä, Sinaa ja Mariaa, Elinaa, Anttia ja muita pt:tä, jotka pitivät meille yhteistreenejä.
Hyvää kesää kaikille Esportlaisille! 

-jonna

 


Takaisin