Arena 10-kortti sinua varten, joka vaadit satunnaiseltakin treenaukselta laatua toimivissa ja monipuolisissa olosuhteissa Espoossa, Esport Arenalla!


Arena 10-kortti
käy ainoastaan Esport Arenan fitnesspalveluihin Esport Arenan toimipisteessä.

Arena 10-kortilla saat käyttöösi Esport Arenan monipuoliset liikuntamahdollisuudet:

  • Ryhmäliikuntatunnit: lihaskuntotunnit, trimmi-kiertoharjoittelu, kuntonyrkkeily ja -kickboxing sekä kahvakuula
  • Arenan kuntosalin Kunto-Arenan tilat ja laitteet vastaavat vaativimpienkin harrastajien ja urheilijoiden tarpeisiin. Arenan kuntosali tarjoaa loistavat puitteet niin kuntosaliharjoitteluun kuin toiminnalliseenkin harjoitteluun.
  • Kamppailulajien harrastajalle löytyy omat toimivat tilat Arenan 405 m2:n kamppailukeskuksesta. Tiloista löytyy nyrkkeilysäkit, -kehä ja painialue.
  • Juoksuharjoitteluun tai lämmittelyyn löytyy kahdessa kerroksessa kulkeva 800 metrin sisäjuoksuradan, joista ylemmän kerroksen 400 metrin pituinen rata on Mondo-päällysteinen.


Arena 10-kortin yksi käyntikerta kattaa vaihtoehtoisesti yhden ryhmäliikuntatunnin tai itsenäisen harjoittelun kuntosalilla tai kamppailukeskuksessa. Jokaiseen treenikäyntiin sisältyy aina myös sisäjuoksuratojen käyttömahdollisuus. Voit myös halutessasi hyödyntää yhden käyntikerran pelkästään juoksuun.

Arena 10-kortti on voimassa 3 kk lunastushetkestä. Kortti on henkilökohtainen.

Ikäraja Arenan kuntosalille ja juoksuradoille on 14 vuotta, juoksuradoille ikäraja valmentajan tai huoltajan kanssa 12 vuotta.

Huom! Arena 10-korttiin ei kuulu webvarausoikeudet!

Kortin voit ostaa Arenan asiakasneuvojiltamme.

Asiakasneuvoja on Esport Arenalla paikalla seuraavasti:

ma-ke klo 12-19:45
to klo 08-20:45
pe-su klo 09-16:45.

Asiakasneuvojan suora puhelinnumero: 0447703254

Esport Arena
Koivu-Mankkaan tie 5
02200 Espoo 
Puh. (09)-5024 7070