Arena Card

Arena Card -jäsenenä käytössäsi nyt myös Express-toimipisteet!

Kun haluat liikkua monipuolisesti hyvissä olosuhteissa ja toimivissa tiloissa tai haluat treenata kuin urheilija, valitse Arena Card. Arenan kuntosali, Kunto-Arena, vastaa vaativimpienkin harrastajien ja urheilijoiden tarpeisiin. Kunto-Arenan tilat ja välineet mahdollistavat monipuolisen ja tavoitteellisenkin harjoittelun, toimivat ja hyvin suunnitellut puitteet on kuin luodut toiminnalliseen harjoitteluun.

Kamppailulajien harrastajia palvelee 100 m2:n kamppailukeskus, josta löytyy nyrkkeilysäkit, kehä ja painialue. Kamppailukeskus on vapaassa harjoittelukäytössä, kun tilassa ei ole muuta ohjattua toimintaa. 

Arena Cardilla saat lisäksi käyttöösi kahdessa kerroksessa kulkevan 800 metrin sisäjuoksuradan, joista ylemmän kerroksen 400 metrin pituinen rata on Mondo-päällysteinen.

Arena Cardin monipuolisen tarjontaan kuuluvat ryhmäliikuntatunnit, joiden valikoimassa lihaskunto- ja lihashuoltotunteja sekä trimmi-kiertoharjoittelu.

Arena Card -asiakkaat voivat yhdistää  Arena Card -sopimukseen CrossTraining -valmennuksen vain 10 €/kk lisämaksulla. Edellyttää CrossTraining -kurssin suorittamisen. Lue lisää Cross Trainingistä.

Ikäraja Arenan kuntosalille ja juoksuradoille on 14 vuotta, juoksuradoille ikäraja valmentajan tai huoltajan kanssa 12 vuotta.

Arena Card - joustava ja monipuolinen mahdollisuus sinulle, joka kaipaat vaihtoehtoja ja monipuolisuutta kuntoiluusi edullisesti ja ilman sitoutumispakkoa!

Huom! Arena Cardiin ei kuulu web-varausoikeudet.

Arenan Card ostettavissa ainoastaan Arenan asiakasneuvojan kautta.