Esport Arena

Esport Arenan avara kuntosali mahdollistaa monipuolisen treenin kaikentasoisille kuntoilijoille. Kuntosalilla on loistavat puitteet mm. toiminnalliseen harjoitteluun niin kilpa- kuin harrastetasolla. 

Esport Arenan ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy tunteja laidasta laitaan. Kattavaan tuntivalikoimaan kuuluu myös uusittu Trimmi -kiertoharjoittelu, jolle on varattu oma avara sali. 

Arenalla ikäraja 14 vuotta. (14-vuotiaille nuorille Personal Trainerin maksuton treeniopastus ennen jäsenyyden alkamista, lisätietoja asiakasneuvojiltamme)

Esport Arenalla mahdollisuus myös CrossTraining-harjoitteluun. 

CrossTraining-harjoittelussa valmentaja on aina läsnä ja varmistaa oikeat liikesuoritukset ja antaa liikkeelle vaihtoehtoja harrastajan tasosta ja kunnosta riippuen sekä valmentaa kaikkia tunnilla harjoittelevia yksilöllisesti.

Ominaista CrossTrainingissa on liikkuvuuden, lihasvoiman, aerobisen kestävyyden, intervallikunnon sekä voimisteluliikkeiden oppiminen ja kehittäminen.

CrossTraining-salin välineet koostuvat mm. levytangoista, leuanvetotangoista, boxeista, kahvakuulista, kuntopalloista, voimistelurenkaista sekä veto- ja työntökelkoista.

Esport Arenan kamppailukeskuksen tiloista löytyy tatamipohjainen harjoittelualue painia varten sekä nyrkkeilykehä harjoittelu- ja ottelukäyttöön. Kamppailukeskuksessa on lisäksi vapaaharjoittelualue, joka on varustettu runsaalla valikoimalla nyrkkeilysäkkejä ja päärynäpalloja.

Kamppailukeskuksen ryhmäliikuntatuntivalikoimassa mm. kuntonyrkkeily ja kuntokickboxing.

Esport Arenan palvelut ovat käytössäsi Arena Cardilla, Arena Day Cardilla, Arena 10-kortilla, Esport-jäsenyydellä sekä kertamaksulla (15€/12€ opisk. ja eläk.).

 

 


Asiakasneuvoja on Esport Arenalla paikalla seuraavasti:

ma ja to 10-17:45
ti-ke 09-16:45
pe 08-15:45
la-su kiinni

Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5
02200 Espoo
Puh. 044-7703255