AirYogassa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. AirYoga-tuntivalikoimastamme voit valita fyysisesti haastavista tunneista kevyempiin ja rentouttaviin tunteihin. Tunnin vaatetuksena suositellaan hihallista paitaa ja pitkiä vetoketjuttomia trikoita. Korut, kellot ym. kannattaa poistaa ennen joogaharjoitusta. AirYogaa ei suositella raskaana oleville.


AirYoga Esportissa

AIR YOGA  Air Yogan alkeistunti. Tunnilla käydään läpi hammockin (kankaan) käyttöä, luodaan varmuutta hammockin kanssa työskentelyyn, sekä harjoitellaan Air Yogan perusliikkeitä. Tunti ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

AIR YOGA YIN
Rauhallinen ja syvävenyttävä Yin -harjoitus hammock -kankaan kanssa, jossa edetään rauhallisesti liikkeestä toiseen. Syvävenyttävät asennot hammockin kanssa helpottavat kohdistamaan venytykset vaivattomasti sidekudoksiin asti. Aloita harjoittelu Start -tunnista, ennen kuin siirryt Yin -tunnille.

AIR YOGA FLOW Air Yogan jatkotason tunti, jossa virtaavat sarjat haastavat kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa. Flow -tunti vie sinua kohti vahvempaa Air Yoga -harjoitusta. Tunnille voit siirtyä, kun olet käynyt Start- ja Yin -tunneilla.

AirYoga-tunnit kuuluvat Esport-jäsenyyteen. Tunteja pidetään sekä Esport Centerissä Espoossa että Esport Bristolissa Helsingissä.